Spring på stige

Nogle vinduespudser kan godt li og springe på forskellige stiger. Nogle pudser bruger en træstige mens andre bruger en af aluminium. Vinduespudsernes favoritstige er helt klart den der er lavet af aluminium.Vinduespudser Køge bruger feks den den der er lavet af træ, den er mere fleksibel hvor imod den på aluminium er mere fast i det. Derfor er det den forteukne og bruge. Hvis du en dag skulle bruge en vinduespudser stige, hvilken ville du så bruge, hvad ville passe dig bedst. Nogle stiger er gode og springe på, feks er der nogen der springer mod vest når de bruger en stige. Feks er der flere vinduespudser som køre i hele landet fra vest til øst. Dette er vinduespudser firmaer der har eksisteret i mange år og derfor er landsdækkende. Dette kræver mange stiger til alle ansatte og derfor er det forskelligt hvilken folk bruger. Hos as polering i Ringsted bliver der brugt dirks stiger.

Vi har snakket med en dygtig fyr som står for vinduespudsning Køge, han bruger kun aluminium da den er det bedste ifølge hans valg. Den er stabil og virker altid fast og hård på den måde er han på den sikre side i forbindelse med ulykker og osv. Men da aluminium er dyre end så mange andre er det alligevel en gåde hvorfor de vælger og bruge lige den slags. Men hver mand sin smag og der er flere muligheder og vælge imellem for dem der nu engang for brug for dem. Skal du være med til næste arrangement som løber af stablen i år 2017 så følg med på siden her. Vi kommer med løbende informationer. Men husk nu og spring mod vest. Denne gang skal springes fra vest mod øst.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>